Az előző fejezet bámulatos módon ért véget!
Most pedig jöjjön ízelítőnek a Dragon Ball Super Manga 67. rész SPOILERES összefoglalója!

Tanulság és ami utána jön.

A fejezet azzal nyit, hogy Krilin, Yamcha és Gohan gratulál Gokunak, hogy sikeresen legyőzte Morot. Gohan boldog, hogy apja biztonságban van, míg Piccolo és Vegita messziről figyelnek. A jelenet tovább ugrik Dende palotájában tartózkodó társaságra, majd ezután láthatjuk, hogy a Yardrat bolygó lakói is örülnek.

Vegita hirtelen faggatni kezdi Gokut arról az óriási erőről, ami a végén jött, de hősünknek fogalma sincs róla. Megjegyzi azonban, hogy végül is a Földön, még mindig vannak fantasztikus emberek. A zsörtölődő Vegita továbbra is válaszokat vár, de Goku szerint úgyis megérti, ha eljön majd az ideje.

Uub falujában a Daikaioshin köszönetet mond a kis gyereknek, hogy segített megmenteni az univerzumot. Uub-nak sajnos fogalma sincs miről beszél és megkérdi, hogy ki ő. A Daikaioshin azt feleli, egyfajta rokonféleség. Uub szerint ez lehetetlen, mert még csak nem is hasonlítanak. Búcsút intve Uubnak, a Daikaioshin elrepül, otthagyva a megilletődött Uubot, aki azon gondolkodik, hogy lehet csak álmodta az egészet.

A Daikaioshin visszatér a palotába, ahol Dende melegszívűen üdvözli. Hirtelen a Daikaioshin visszatér Buu-ba, aminek Mr. Satan megörül, ugyanis látja, hogy a barátja biztonságban van. Buunak azonban fogalma sincs semmiről, még csak nem is emlékszik, hogy Daikaioshin volt egy ideig. Mr. Satan meghív mindenkit egy óriási ünnepi lakomázásra az otthonába.

A jelenet Mr. Satannál folytatódik, ahol mindenki falatozik és vigadozik. Később Goku elteleportál az Új Namekra, hogy visszavigye Escát (egy kis nameki, akit Moro ragadott el) és használhassák a Sárkány Gömböket, hogy feltámasszanak mindenkit, akit Moro megölt. Még a Zun bolygó népe is visszatért az életbe. Úgy tűnik, tényleg minden visszatér a normális kerékvágásba, kivéve egy bizonyos angyalt, aki eltörlődött…

Ez volt hát Dragon Ball Super Manga 67. rész SPOILERES összefoglalója!

Most pedig jöjjenek a spoileres vázlatok, kép formájában!

A Dragon Ball Super Manga minden oldalát JOBBRÓL BALLRA, kell olvasni, felülről kezdve!Az oldalak bevannak számozva.
Ez a Manga, a Dragon Ball Super anime japán képregény változata, mely sok helyen eltér az animétől, ezért érdemes átlapozni, mert rengeteg új jelenetek vannak benne. Sok dologra kapunk magyarázatot amit az Animétől amúgy nem kaptunk meg.

(Visited 149 times, 1 visits today, 127891 on all posts)