Sziasztok DB rajongók!

Ezen az oldalon találjátok a Dragon Ball Super eddigi megjelent színes és nem színes fejezeteit! Jelenleg is azon dolgozunk, hogy elhozzuk az összes, eddig megjelent színes verziót, magyar formátumban nektek.
Remek fordítócsapat és szerkesztő csapat áll rendelkezésetekre, melynek köszönhetően, most készen és szépen beszerkesztve eltudjátok olvasni a mangát, akár színes verzióban is. A team egy szuper grafikus designer, egy tapasztalt mangaszerkesztő, és 3 elhivatott, mániákus fordítóból áll, akik azon vannak, hogy élvezetes legyen számotokra a Super Manga olvasása.

Láthatjátok, hogy itt, a borítóképek jobb alsó sarkaiban van egy szám. Az azt jelöli, hogy hányadik kötetet olvassátok épp. Jobb oldalt pedig a fejezetek vannak beszámozva a hozzájuk tartozó címekkel. Alább pedig az adott kötethez tartozó rövid kis tartalmat láthatjátok. Nincs más dolgotok mint rákattintani a fejezetre és azonnal neki láthattok az olvasásnak.

Szót se többet, irány a Dragon Ball Super Manga olvasásához!

1. kötet: A 6-os Univerzum harcosai

Goku kezdi unni az életét a Földön, de a gonosz már készülődik valahol az univerzumban. A Pusztítás Istene, Beerus, bolygóról bolygóra utazik étel és szórakoztatás nyomában. Miután elpusztított néhány szerencsétlen áldozatot, valaki az álmából akit úgy hívtak „Super Saiyan Isten” vagy valami hasonló … A Pusztítás istene célba veszi a Földet, hogy megtalálja ezt a rejtélyes személyt! Talán ez majd ad Gokunak valami kis elfoglaltságot?

2. kötet: A győztes univerzum

A 6-os és 7-es univerzum közötti viadal folytatódik. Gokunak szembe kell szállnia valakivel aki kísértetiesen hasonlít Freezára. Sőt, még az átalakulásai és a képességei is ugyanazok, mint a gonoszság császárának! Vajon Gokunak és a többi harcosnak a 7-es Univerzumból sikerül megnyerni a bajnokságot és vele a hatalmas díjat, a Super Sárkány Gömböket?!

3. kötet: A zéró halandó terv

A 6-osés 7-os univerzum közti bajnokság végeztével, Goku és barátai visszatérnek a hétköznapi életükhöz. Egészen addig, amíg Jövőbéli Trunks fel nem tűnik, hogy figyelmeztessen mindenkit egy új fenyegetésről. Goku Black, egy rejtélyes harcos, aki ha úgy is néz ki mint Son Goku, valójában egy másik személy! Ő egy szörnyeteg aki sajátkezűleg elpusztította a Föld nagy részét, a Pusztítás és Teremtés isteneivel együtt. Ki ez a rejtélyes ember, és vajon Gokuék meg fogják tudni állítani?!

4. kötet: Utolsó esély a reményre

Goku Black kilétére fény derült. A neve Zamasu, a 10-es Univerzum Kaioshin jelöltje! De nincs egyedül. A hasonmása egy párhuzamos univerzumból csatlakozott hozzá és a Szuper Sárkány Gömböknek köszönhetően szinte teljesen megállíthatatlanok! A jelenben, Goku együtt edz Roshi Mesterrel, hogy tökéletesítse a Mafuba technikát annak érdekében, hogy elzárhassák Zamasut. Eközben, Kaio-shin fogja Gowasu-t, Zamasu mentorát, és elviszi a párhuzamos univerzumba, hogy megpróbálják jó útra téríteni a tanítványát!

5. kötet: A döntő Harc! Viszlát Trunks!
25. Fejezet: Goku?! Vagy Zamasu?!
26. Fejezet: A döntő harc! Ég veled, Trunks!
27. Fejezet: Edzés, élet és még sok más
28. Fejezet: A 12 Univerzum Pusztítás Istenei

A harc a párhuzamos világ jövőjéért tovább folytatódik! Miután Vegeta megsérült és sikertelennek bizonyult a fúzió Gokuval, Gokunak egyedül kell szembe néznie Zamasuval. Viszont ez az ellenfél megrendíthetetlenül erősnek bizonyul és úgy tűnik, hogy még Gokunak is túl nagy falat! Vajon Gokunak és barátainak sikerül megfékezniük végre ezt a gonosz istenséget?!

Jelenleg is azon dolgozunk, hogy elhozzuk az összes, eddig megjelent színes verziót, magyar formátumban nektek. Addig azonban alább találjátok az általunk eddig megjelenített Dragon Ball Super Manga nem színes fejezeteit magyar nyelven!
Tudjuk, hogy a fejezetekben a nevek és kifejezések párszor eltérnek az eredetitől, ami zavaró lehet, de ezek a színes magyar verziók megjelenésével korrigálva lesznek!

Megértésetek előre is köszönjük.

63. Fejezet: Merus elhatározása
64. Fejezet: Son Goku, a Galaktikus járőrök tisztje
65. Fejezet: Son Goku, a földlakó
66. Fejezet: A világokat elfogyasztó Moro
67. Fejezet: Happy end és ami utána jön
68. Fejezet: Granola a túlélő
69. Fejezet: A Cereal bolygó fejlődése
70. Fejezet: Az univerzum legerősebb harcosa
71. Fejezet: A Heeterek terve
72. Fejezet: Saiyanek és Cerealok
73. Fejezet: Goku vs. Granolah
74. Fejezet: Vegeta vs. Granolah
Grafikus Designer partnerünk:

dobsonjimmi (plusz tartalomért, kattints a szövegre)


Kövess minket további tartalmakért facebook, instangram és youtube csatornánkon is.

(Visited 10694 times, 1 visits today, 126061 on all posts)