Gyakran ismételt kérdések

Ezen az oldalon remélhetőleg megtalálhatjátok, az eddig még tisztázatlan kérdéseitekre a választ, amik általában Gyakran ismételt kérdések a dragon ball közösségben.

2022-ben érkezik az új Dragon Ball Super Movie!

A Super Dragon Ball Heroes egy reklám promóciós anime, mely a csak Japánban elérhető arcade kártyajátékot hivatott népszerűsíteni. A sorozat non-canon, vagyis semmilyen téren nem képviseli a hivatalos (Dragon Ball, Dragon Ball Z és Dragon Ball Super animációs sorozat) történetszál részét.
A részeket ide kattintva elérheted!

A Dragon Ball Super Manga minden oldalát JOBBRÓL BALLRA, kell olvasni, felülről kezdve!Az oldalak bevannak számozva.
Ez a Manga, a Dragon Ball Super anime japán képregény változata, mely sok helyen eltér az animétől, ezért érdemes átlapozni, mert rengeteg új jelenetek vannak benne. Sok dologra kapunk magyarázatot amit az Animétől amúgy nem kaptunk meg.

A DB Super Manga részeket ide kattintva érheted el!

Bizonytalan ideig felvan függesztve ez a project.

Bardock története ahol Szuper Saiyanná változik, egyáltalán nem kapcsolódik a hivatalos történetszálhoz. Azt az animét, Makoto Koyama készítette el Naho Ooishi megírt manga alapján.

A Shueisha, a kiadója a Dragon Ball mangáknak, illetve a Shueisha-n belül működik a 2016-ban létrehozott Dragon Ball Room nevű csapat, akik a Dragon Ball franchise bővítéséért és fejlesztéséért felelősek.

(Visited 848 times, 1 visits today, 131046 on all posts)