Dragon Ball Z Kakarot |DLC#3|

Trunks: The Warrior of Hope

2 nap múlva, azaz június 11.-én érkezik a Dragon Ball Z Kakarot 3. és egyben utolsó DLC-je a Trunks :The Warrior of Hope!

A Story a Trunks The History – The Lone Warrior című manga és a Dragon Ball Z: The History of Trunks című TV Special történetét fogja feldolgozni illetve kiegészíteni.

A DLC mellé kapunk egy új játék mechanikát is amit Android Assault-nak neveztek el. Drónok járőröz-nek mindenhol a világban akiket vagy el kell kerülnünk vagy meg kell őket semmisíteni, mert ha észre vesznek jeleznek C17-nek és C18-nak akikkel meg kell küzdenünk.

A DLC története egy alternatív jövőről szól, amiben Dermesztő legyőzése után nem sokkal Son Goku egy szívbetegség folyamán meghal, és három év múlva egy ördögi páros jelenik meg a Földön, akik nem mások, mint a gonosz tudós, Dr. Gero által épített legyőzhetetlen Androidok C17 és C18. Ez a történet a jövőből érkezett Trunks életét mutatja be a kezdetektől addig a pillanatig, amíg Trunks a Bulma által készített idő géppel visszamegy az időben, hogy figyelmeztesse barátainkat a közelgő veszélyről. Azonban addig szörnyű megpróbáltatásokon megy keresztül, Son Gohan oldalán harcol az Androidok ellen, a reménytelenségben is reményt keresve küzd egy jobb jövő eléréséért. Így ismerhetjük meg Trunks történetét egy olyan jövőből ahol nincs Goku.

Hivatalos Trailer

Launch Trailer

Gameplay Trailer

További képek a DLC-ből

(Visited 210 times, 1 visits today, 126082 on all posts)