Dragon Ball Magyarország Fórum

 

Dragon Ball Super M…
 
Értesítések
Minden törlése

Dragon Ball Super Manga Spoileres kibeszélő

6 Bejegyzések
5 Felhasználók
1 Likes
2,773 Megtekintés
Hozzászólások: 5
Admin
Topic starter
(@bbelthazor)
Tag
Csatlakozva: 4 év telt el

Sziasztok!

Ez a fórum topic azért lett létrehozva, hogy itt szabadjára engedve a fantáziátok bármilyen teóriát, tényeket, lehetséges folytatásokat kibeszélhessetek egymásközt a Dragon Ball Super Manga Hivatalos folytatásáról, újabb részeiről kapcsolatosan.

5 Replies
Deanssj2
Hozzászólások: 6
Moderator
(@deanssj2)
Tag
Csatlakozva: 4 év telt el

Nekem van egy olyan elméletem,hogy ha vége lesz a Moro elleni harcnak, akkor össze fogják gyűjteni a Szuper kristálygömböket és vissza fogják kívánni Merus-t az élők közé. 😀 
Szerintem Goku nem fogja ennyiben hagyni Merus eltűnését, főleg ha annyira össze barátkozott vele hogy az áldozata előhozza Goku-ból a tökéletes ultra ösztön.  

Válasz
Hozzászólások: 1
(@ssj4fan4ever)
New Member
Csatlakozva: 4 év telt el

Érdekes felvetés, tekintve, hogy Whis azt mondta, hogy amelyik angyal az edzésen kívül is használja az erejét, tehát közbe avatkozik bármibe, amihez amúgy semmi köze alapvetően, úgy eltörlődik. Szerintem mivel ezt a főpappal dumálták ez végérvényes, érdekes lenne ha a szuper sárkány visszahozhatná, mert akkor ennyi erővel a régi eltörölt univerzumok is visszajöhetnének egyszer. Akár egy új sagaként. Mert őszintén, fogalmam sincs, mivel tudják ezt a moro sagát überelni.

Válasz
Hozzászólások: 1
(@ficcske86)
New Member
Csatlakozva: 3 év telt el

Sziasztok!

Szerintm visza állították az összes univerzumot. Eredeti nyelven C17 azt kívánta, hogy az öszes univerzumor állítsák vissza amit eltöröltek. Lehetne egy olyan a folytatásban, hogy titokban wish felélleszti nappát és raditzot titokban, persze bills engedéjével. És őket külön edzené gokuék tudta nélkül. Készülve a következő univerzumok közötti tornára

Válasz
Hozzászólások: 5
Admin
Topic starter
(@bbelthazor)
Tag
Csatlakozva: 4 év telt el

Huh… Elég meredek fantáziád van hallod-e 😀
Amúgy a C17-es elmélet az nem rossz, párszor már, páran már, eljátszottak ezzel a gondolattal. De a második fele a teóriádnak, hogy is mondjam, kb. esélytelen.

Válasz
Oldal 1 / 2
Share:

Kövess minket facebookon/instán/youtuben

 

(Visited 11087 times, 1 visits today, 121512 on all posts)