Ma 3 éve

Sziasztok DB fanok!

Alapból egy érdekes tény, hogy várjuk a folytatást, de pl. a GT 1997-ben ért végett a Super pedig 2015-ben indult, azért addig elég sokat kellett várnunk! Idestova  ma 3 éve, hogy véget ért a Dragon Ball Super anime, a 131. résszel bezárólag. Gokuék megnyerték az Erő Bajnokságát, vagy Erő nagy tornáját -ki hogy hívja-, majd rögtön ezután C17 kívánságával visszahozták a létezésbe, az eltörölt univerzumokat, a Szuper Sárkánygömbök segítségével.

Ugye a Battle of Gods 2013-ban érkezett, rá két évvel 2015-ben pedig a Resurrection of F és még ebben a 2015-ös évben megkaptuk magát a Dragon Ball Super sorozatot is! Ha azt nézzük, hogy a Dragon Ball Super: Broly 2018-ban jött, (kicsit év végén, a többi film pedig tavasszal) akkor logikusan nézve legkésőbb a mostani év első negyedévében kellett volna villantani már egy új filmet. Ez nem történt meg és ha terveznék akkor azért feltehetően, arról már tudnánk, meg aztán miről is szólna? Végül is a Super-nél rendben volt, mert az eleje utólag feldolgozta a két filmet és azzal kezdődött.
Ugyebár a Super animét követően, a manga folytatódott a Galaktikus járőrség elítéltjének történetével, vagy másnéven a Moro sagával, majd azután a „Granolah a túlélő” történetszállal, ami jelenleg is fut. Itt nem igazán lehetne beszúrni egy új történetet a Broly és a Moro saga közé, vagy ha igen, akkor annak semmi kihatása nem lehetne a sztorira, szóval minek is? Feltételezhető, hogy itt egyből egy új sorozat lesz, végül is a Dragon Ball Super mangájának az első 42 fejezete elég volt egy 131 részes animére! Ez kimondva is sok! És igen, volt sok filler rész is, de az minden ilyen never ending shounen animében van egy raklappal. Azóta majdnem plusz 30 fejezettel van előrébb a manga és akkor még ugye a Broly film is ott van, ha még azt is megcsinálják, -de mért ne tennék?- az már teljesen elég egy új évadnak, főleg ha azt nézzük, hogy akár a Moro saga után lehet még egy kis szünet is, az mostanában nagyon megy az animéknél és akkor addigra lazán befejeződne a Granolah szál is.

Továbbá rengeteg pletyka és találgatás kering arról, hogy dátumra pontosan mikor fogják folytatni a méltán híres Dragon Ball Super anime-t, de ezeket a teóriákat rendre cáfolta a Toei Animation társaság. Aki nem tudná ők egy japán animációs stúdió, akik rengeteg sorozat mellett elkészítették a Dragon Ball, Z, GT, Kai és persze a Supert is. Ez persze nem keverendő össze azzal, hogy az ötlet adó Akira Toriyama, a Dragon Ball szülőatyja. Egyelőre annyi biztos, hogy a Toei Animation társaság nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt arról, hogy mikor folytatnák a sorozatot.

Sokan azt vallják, hogy a Broly film sikere után, inkább egy következő film elkészítésére állt rá Toriyama és az őt támogató csapatok. Ez is egy teória, de ha azt vesszük, hogy a Battle of Gods és Resurrection of „F” után jött a sorozat (feldolgozva az előbb említett két filmet), akkor az sem lehetetlen, hogy a Broly sztori után következzen egy új film és majd eztán jöjjön az anime folytatása. Kérdés, hogy ez mennyire férne bele a Broly és Moro közötti időszakba.

Legyen szó új filmről, vagy a sorozat folytatásáról, a rajongók nagyon várják, hogy kijöjjön a hivatalos közlemény.

Tehát összegezve: A Super anime folytatásáról egyelőre még semmi hivatalos információ sincs, de remélhetőleg szűk 2-3 éven belül, történni fog valami ez ügyben. 🙂
A Super anime után következett a Broly film, melyből értelemszerűen következtethető ki az, hogy Broly és Gogeta hivatalosan is részévé váltak a DB univerzumnak. A Super anime 131. része után a manga töretlenül ment tovább, mely jelenleg is fut, a Granolah a túlélő történetszállal.
Köszönöm, hogy végig olvastátok! (bbelthazor)

Kövess minket facebookon,instán és youtuben

(Visited 3740 times, 1 visits today, 126082 on all posts)