Pár plusz információ a Super Dragon Ball Heroesról

A tegnapelőtti 7. rész premiere után, a Super Dragon Ball Heroes hivatalos honlapja bejelentette, a Super Dragon Ball Heroes promóciós anime “Universe creation arc” Big Bang Mission 8. részét:
Összefoglaló:
(egy kicsit módosítottam a tegnapi összefoglalón, amit posztoltam, remélem tetszeni fog nektek):

Ádáz küzdelem az idő repedéseiben!
A Towa által elrabolt Idő Járőrök tudomást szereznek az ő igai céljáról. Eközben heves harc kezdődik Goku, Vegita és Fu között.
Hogy ellensúlyozzák Cumber gonosz auráját, fuzionáltak egymással, hogy Vegitóvá válhassanak, miközben Fu, Super Fuvá alakul át.
Céljaik összekeveredése közben, hirtelen káprázatos fényt bocsát ki az Univerzum Fája…

Míg az epizód megjelenésének pontos napját a közlemény nem határozza meg, a sorozat jelenleg havi epizódkiadásokra készül.
A „promóciós anime” 2018 júliusában kezdte meg az ingyenes online stream-ét. Az első hat epizód lefedte a „Börtönbolygó” sagát, majd továbblépett az „Univerzális konfliktus” történetszálra. Márciusban a sorozat, új nevet adott az új „Universe Creation Arc” -nak, ami az arcade játék saját frissítésével együtt bekerült a „Big Bang Mission” sorozatba. Habár a promóciós anime sorozat eredeti trailere világszerte elérhető volt, a későbbi epizódok/posztok Japánhoz vannak kötve.

A Super Dragon Ball Heroes maga az eredeti Dragon Ball Heroes updatelt és hardveres átdolgozása. Egy kártyajátékos játék, amelyben a játékosok csapattársakat vezényelnek egy játékmezőre, amely körökre van lebontva. A Dragon Ball Heroes számos multimédiás spin-offokat és támogató darabokat élt már meg. Yoshitaka Nagayama Super Dragon Ball Heroesa: Big Bang Mission, a manga (az előző Dark Demon Realm Mission és Universe Mission sorozat folytatása) jelenleg, Shueisha kéthavonta megjelenő Saikyō Jump magazinjában fut, míg Toyotarō Dragon Ball Heroes: Victory Mission 2012-2015-ig futott Shueisha havi V-Jump magazinjában. Három hordozható játékadaptáció – Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission, Ultimate Mission 2 és Ultimate Mission X – jelent meg a Nintendo 3DS-en. A negyedik verzió, a Super Dragon Ball Heroes: World Mission: 2019. április 4-én és nemzetközi szinten (a sorozat elsőjeként) 2019. április 5-én jelent meg a Nintendo Switch és PC-n.

 

Köszi, hogy végig olvastad a ” Pár plusz információ a Super Dragon Ball Heroesról ” című rovatot 🙂

Kövess minket facebookon,instán és youtuben

Pár plusz információ a Super Dragon Ball Heroesról

Pár plusz információ a Super Dragon Ball Heroesról

(Visited 182 times, 1 visits today, 126084 on all posts)