Dragon Bal Super Manga 65. rész SPOILERES ÖSSZEFOGLALÓ

 Krilinnel kezdődik a nyitójelenet, ahogy épp nézi a harcteret.

Látja, hogy Goku rendben van, és megjegyzi, hogy végül is nem kellett neki a senzu. Eközben Son Goku porrá zúzza a Moron lévő szikladarabot, és azt mondja neki, hogy álljon fel.

Ahogy Moro felkel, észreveszi, hogy Goku eltűnt, és Krilin mellett jelent meg. Moro kíváncsi arra, vajon ki lehet ez a fickó. Goku hirtelen elveszi a varázsbabot és újra eltűnik, mielőtt Krilin reagálhatna.

Goku azt mondja Moronak, hogy segít neki, ha vállalja, hogy visszatér a galaktikus őrjárat börtönébe. De meg kell ígérnie, hogy soha többé nem fog megszökni.

Moro meglepődik, de megígéri, hogy soha többé nem tesz ilyet.

Goku ezután ad Moronak egy senzu babot. (számomra ez elég wtf 😀 )

Goku azt mondja neki, hogy ha megeszi a varázsbabot, azonnal visszanyeri erejét. Meg kell gyógyulnia és feladni magát Jaco-nak, hogy vissza tudja vinni Morot a börtönbe. Jaco hozzá se tud szólni az egészhez, egyszerűen ledöbbent, Goku cselekedete folytán.

Moro megeszi a senzut, Kirlin pedig kételkedik Goku épelméjűségében. (Amit én nem is csodálok)

Moro visszanyeri erejét, és meglepődik, hogy ezen regenerációs képesség jobb, mint 73-é. Jaco azt mondja Gokunak, hogy nem kellett volna meggyógyítania Morot.

Goku azt mondja Moronak, hogy tartsa be az ígéretét.

Moro válasza pedig a következő: „Persze. Köszönöm, Son Goku. De egy dolgot még meg kell tennem. Vagyis… hogy megöljelek! Moro nekiront Gokunak, aki továbbra is nyugodtnak tűnik.”

Alább pedig láthatjátok az első 8 oldal vázlatát 🙂
(Teljes 65. fejezet várható megjelenése: 2020. Október 20.)

Kövess minket facebookon,instán és youtuben

Dragon Bal Super Manga 65. rész SPOILERES ÖSSZEFOGLALÓ

Dragon Bal Super Manga 65. rész SPOILERES ÖSSZEFOGLALÓ

(Visited 330 times, 1 visits today, 124428 on all posts)