SUPER HERO

Megérkeztek a friss hírek a „Dragon Ball Super: SUPER HERO” filmről!!!

A „New York Comic Con” popkulturális fesztivál négy napon át tart október 7-től kezdve, helyi idő szerint 10 órától az USA keleti partján (október 7-én, japán idő szerint 23 órától)! Az eseményen már lezajlott egy vitafórum, ahol a „Dragon Ball Super: SUPER HERO” filmmel kapcsolatos újdonságokat mutatták be!

A rajongókat a New York-i esemény helyszínén Whis angol szinkronszínésze, Ian Sinclair és Bulma angol szinkronszínésze, Monica Rial üdvözölte! Japánban, levelezés útján csatlakozott hozzájuk az új film executive producere, Akio Iyoku, és a producer, Norihiro Hayashida, akik kibeszélték az összes új információt!

SUPER HERO: Dende és Bulma karaktertervezése

SUPER HERO

Dende

SUPER HERO

Bulma

Először is, vessetek egy pillantást ezekre a csodálatos karaktertervekre, amelyeket a produkciós csapat állított össze! Itt van Dende, aki úgy tűnik, hogy egy kicsit megnőtt, mióta utoljára láttuk a Dragon Ball Super animé-ben, és Bulma, aki a ruhájából ítélve, felkészült egy kis munkára!

SUPER HERO Karaktertervezés Akira Toriyamától!

SUPER HERO

 
Karin

Mivel Toriyama minden fronton nagyban hozzájárul ehhez az új filmhez, nem meglepő, hogy Karin karakterének megtervezésében is benne volt a keze! A remete macska aranyosabb, mint valaha. Doromboló, bolyhos bundával és macskás arckifejezéssel láthatjuk újra.

SUPER HERO: ÚJ FILM BEMUTATÓ

Végre vethettünk egy pillantást néhány tényleges képkockára is az új filmből! Pár új karaktert is láthattunk, de… mi ez a sok „RR” logó körülöttük és a jelvényeiken?!
A két rejtélyes figura neve is kiderült, akik a mellkasukon az „1” és a „2” számot viselik: „Gamma 1” és „Gamma 2”! Azonban az még titok, hogy valójában milyen szerepük is lesz az új filmben.
A felvételeken két karakter is feltűnt, akikről Iyoku úr azt mondta, hogy nagy szerepet fognak játszani a történetben – Piccolo és Pan! A filmbeli karakterterveiket a legutóbbi, júliusi panelbeszélgetésen mutatták be, de akik lemaradtak róla, azok a film hivatalos weboldalán megnézhetik őket!

SUPER HERO: Masako Nozawa és Toshio Furukawa rendkívüli üzenete

Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy Masako Nozawa-tól és Toshio Furukawa-tól, Goku és Piccolo japán hangjaitól rendkvüli  válaszokat kaptunk az új filmről!

Milyen szerepet fog játszani Piccolo az új filmben?

Toshio Furukawa: Nos, azt biztosan állíthatom, hogy Piccolo elég nagy szerepet játszik ebben a filmben. A képernyőidő nagy részét megosztja Pan-nal, és szinte olyan, mintha egyfajta nagypapa lenne, aki gondoskodik szeretett unokájáról. Ettől eltekintve vannak olyan pillanatok is, amikor egyfajta mentorként viselkedik. Összességében ezúttal is nagyon jól éreztem magam Piccolo bőrébe bújva.

Van valami amit üzennél a New York-i rajongóknak?

Masako Nozawa: Szeretném elmondani a Dragon Ball-rajongóknak szerte a világon, hogy ez az új film, a „Dragon Ball Super: SUPER HERO” biztosan felülmúl minden várakozást. Ezért arra kérlek benneteket, hogy várjátok továbbra is, amíg elkészül! „És mindenképp nézzétek meg, oké? Csak üljetek nyugodtan és maradjatok lelkesek!”

SUPER HERO: A rajongók kérdéseire válaszolva!

A hivatalos oldal Twitter-fiókján keresztül gyűjtöttük össze a kérdéseket, amelyeket a vitafórumon feltehettek a rajongóktól. Hála a csodálatos kérdéseiteknek, ami túl sok volt ahhoz, hogy Iyoku úr és Hayashida úr mindegyiket végigvegye, de megkértük őket, hogy válaszoljanak, amennyire csak tudnak!

A Dragon Ball Super anime összeköti a történetet a manga utolsó fejezetével, de mi a helyzet a filmmel? Ez a folytatás a manga végéről?
Imádom Akira Toriyama Dragon Ball mangáját, szóval nagyon örülnék, ha a történet összekapcsolódna.

Mr.Iyoku: A Dragon Ball Super egy történet, amely a Dragon Ball manga csúcspontján játszódik, és a Goku és Majin Buu harca utáni 10 éves időszakot öleli fel. Ezt a történetet Toriyama-sensei írta, természetesen kapcsolódik a Dragon Ballhoz.

Meg tudná mondani, hogy milyen korban játszódik a film? A Granolah Arc után, de még a 28. Tenkaichi Budokai torna előtt?

Mr.Iyoku: Köszönöm, hogy elolvastad a mangát, amely most jelent meg. A Granolah Arc még a legutóbbi fejezetekben zajlik, ezért szeretném elkerülni a spoilereket, azonban az új film a BROLY film után, de még a 28. Tenkaichi Budokai torna előtt játszódik.

Kérem, mondja meg a japán és az amerikai megjelenés dátumát.

Mr.Hayashida: A japán megjelenést már meghatároztuk 2022-re, az amerikai megjelenés időpontjáról viszont még tárgyalunk. Azonban nagyon szeretném, ha a japán megjelenéshez közeli időpontban kerülne bemutatásra. Kérem, adjanak még egy kis időt a további információkért!

Szeretném tudni Piccolo házának címét. Küldenék neki egy levelet.

Mr.Iyoku: Igaz, San Diegóban megmutattuk, hogy Piccolo házában van postaláda, ugye? Szóval, oda kerülne, ha írnál neki. Még nagyon sok mindent láthattok a filmben, úgyhogy mindenképpen várjátok.

SUPER HERO: Új látvány!!!

SUPER HERO

Végül egy új látványterv is bemutatásra került, melyen a filmben a Dragon Ball szereplőgárdájának bővítése, Gamma 1 és Gamma 2, valamint Piccolo és Goku is felsorakozik! Hayashida úr megjegyezte, hogy a téma, amit ezzel a művészettel akartak megjeleníteni, a „POP” volt, és a végeredmény ez a frappáns és stílusos látvány lett, amivel a szemünket kényeztetik!

A New York Comic Con október 10-ig, vasárnapig tart majd, helyi idő szerint az USA keleti partján, a Javits Centerben.
Az elkövetkező napokban egy cikket is közlünk a NYCC Dragon Ball standjáról, ahol egy gigantikus Nagy Majom Vegeta szoborral lóghatnak együtt a rajongók! Ez volt hát a SUPER HERO legújabb beszámolója, hamarosan találkozunk!

Fordította: bbelthazor

 

Facebook, insta és youtube csatornáink:

(Visited 305 times, 1 visits today, 122877 on all posts)